AcasăSPORTDesi este fluierat pe fiecare stadion pe care joaca, Chipciu sta linistit:...

Desi este fluierat pe fiecare stadion pe care joaca, Chipciu sta linistit: „Pana si Cristiano Ronaldo e fluierat!”

Chipciu stie ca, de jos, nu mai poate decat sa urce

E adevarat ca, printre sportivi, circula vorba „pe fotbalisti sa nu-i banuiesti niciodata de prea multa inteligenta”. Stelistul Alexandru Chipciu ne arata si de ce crede asta lumea.

Chipciu stie ca, de jos, nu mai poate decat sa urce

Fluierat la fiecare meci disputat cu Steaua, „diamantul” lui Gigi Becali afirma ca putin ii pasa de parerile fanilor. Si are dreptate, in fond, si alti fotbalisti au avut parte de huiduieli. E drept, insa, ca, atunci cand ajungi sa te compari cu staruri din Occident, ai o problema. Si inca una grava. Ultima perla scoasa pe gurita de Chipciu? „Pana si Cristiano Ronaldo e huiduit…”. Sanducu stie, insa, de ce il fluiera oamenii: sunt invidiosi pe el, ca are bani multi! „S-a facut o mare greseala ca s-a mediatizat salariul meu si probabil ca lumea asteapta sa fac lucruri mari. Sunt prieten cu Tanase si stiu ce i se intampla si lui”.
Legat de neconvocarea la echipa nationala pentru „amicalele” cu Lituania si Spania, Chipciu crede ca e mai bine sa-i urmareasca pe „tricolori” din fata televizorului decat sa transpire pe teren, la vreun unu la unu cu Sergio Ramos. „M-am obisnuit cu ce se intampla. Decat sa ma huiduie toti la nationala, mai bine raman aici. Daca romanii nu ma vor la nationala, nu-i nicio problema, imi vad de treaba mea”.
In privinta planurilor de viitor, performanta e pe primul loc, zice Chipciu (26 de ani): „Sper sa iau al patrulea campionat si voi vedea dupa aceea ce voi face cu cariera mea”. La patru titluri castigate cu adversari ca Voluntari, Chiajna si Botosani, te poti retrage in plina glorie, Sandule!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger