AcasăSPORTDerby-ul Steaua - Dinamo, prefatat de un moment incredibil al fanilor. Suporterii...

Derby-ul Steaua – Dinamo, prefatat de un moment incredibil al fanilor. Suporterii ambelor echipe cer in strada eliberarea lui Becali!

Steaua si Dinamo isi masoara fortele, sambata seara, intr-unul dintre cele mai dezechilibrate derby-uri din istoria recenta a Ligii I.

Steaua porneste drept mare favorita, campioana avand de partea ei toate atuurile necesare pentru a forta obtinerea celor trei puncte.

Dinamo apeleaza la fani si la determinarea jucatorilor cu experienta pentru a da lovitura in fieful rivalilor.

Batalia la nivelul galeriilor se anunta mai incinsa ca oricand, insa fanii celor doua echipe isi vor uni fortele intr-o actiune comuna iesita din comuna.

Concret, fanii Stelei pun bazele unei miscari ample de protest pentru eliberarea lui Gigi Becali. Suporterii vor sa-i arate lui Becali ca este sustinut de mii de oameni si spera ca cei in masura sa-i permita afaceristului sa se opereze in strainatate.

Becali a fost incarcerat in urma cu circa noua luni si a solicitat eliberarea temporara din arest pentru a se putea opera in strainatate la coloana vertebrala, avand mari probleme de sanatate.

Interesant este ca intentia stelistilor, formulata pe un celebru site de socializare, a fost aprobata si de multi fani dinamovisti care considera ca Becali este supus unui tratament nedemn mai ales ca a facut o multime de acte de caritate si a ajutat o multime de oameni in perioada in care era liber.

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger