AcasăSPORTDerby-ul Rapid – Steaua, cu “casa inchisa”

Derby-ul Rapid – Steaua, cu “casa inchisa”

Giulestenii promit o atmosfera spectaculoasa duminica seara

Ajunsa la numai un punct de pozitia de lider, ocupata de Dinamo, Rapid are sanse reale la titlu, astfel ca fanii giulesteni au luat cu asalt casele de bilete pentru a umple stadionul la derbyul cu Steaua, duel care va avea loc duminica seara.

Fanii Rapidului au stat la coada pentru a-si lua bilete la derby

Desi au fost puse in vanzare abia luni, la ora 13.00, cele 8.140 de bilete vor fi epuizate pana in buza partidei. De altfel, ieri se vandusera deja peste 6.000, cele pentru Tribuna Oficiala si Tribuna “0” fiind date ca painea calda. Fanii stelisti au primit 406 tichete, insa acestia, in frunte cu Gheorghe Mustata, ii acuza pe giulesteni ca nu respecta intelegerea din tur si ii ameninta cu judecata.

Giulestenii promit o atmosfera spectaculoasa duminica seara

Se pare ca la meciul Steaua – Rapid (0-0) din 24 octombrie anul trecut, de pe “National Arena”, giulestenii ar fi primit 2.000 de bilete si si-ar fi dat acceptul ca stelistii sa aiba 600 de bilete la revansa. Raspunsul giulestenilor vine de la Vali “Bulgaru”, unul dintre liderii galeriei Rapid, care a precizat ca “stelistii ar trebui sa se multumeasca cu cele 406 bilete, 5% din total, ca poate nu le mai dam nici pe alea, cum nici ei nu ne-au dat sezonul trecut, cand s-a jucat pe Ghencea”. Programat duminica seara, de la ora 21.30, derbyul dintre Rapid si Steaua va fi un meci pe viata si pe moarte, in conditiile in care cine pierde isi diminueaza considerabil sansele la titlu.

author avatar
Cristi Ionita
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger