AcasăSPORTDenis nu e singur acasa!

Denis nu e singur acasa!

KV Mechelen a renuntat dupa doar trei luni la Denis Alibec

Proprietarul gruparii Viitorul Constanta, fostul mare fotbalist roman Gheorghe Hagi, incearca sa-l relanseze pe interistul Denis Alibec, un superjucator intrat serios in vrie.

KV Mechelen a renuntat dupa doar trei luni la Denis Alibec

Vandut de Farul Constanta la Inter Milano in 2009, Denis Alibec a avut parte de parcursul obisnuit al fotbalistului roman care l-a prins pe Dumnezeu de picior. Dupa trei ani la echipa Inter „Primavera”, Denis a fost trimis „pachet” in Liga 1 belgiana, la KV Mechelen. Fosta cistigatoare a Cupei Cupelor s-a saturat si ea repede de Alibec, jucator care e impresionat doar in sens negativ. In urma cu cateva saptamani, Denis a fost dat afara de la Mechelen, iar fotbalistul roman a inceput sa realizeze cat de jos a ajuns.

Hagi vrea sa remodeleze fotbalisti

Cum si Inter Milano i-au dat concediu, mangaliotul in varsta de 21 de ani s-a retras acasa, iar Gheorghe Hagi l-a preluat de pe plajele din Constanta si l-a pus la treaba, bineinteles cu acceptul clubului milanez. „Mi-am asumat o mare responsabilitate. Mi-am luat angajamentul fata de Inter sa-l iau si sa-l pregatesc. Trebuie sa dea jos kilogramele in plus si sa se puna la punct”, a explicat Hagi situatia lui Alibec.

Modelul LucescuBrescia

Atunci cand a decis sa-l ajute pe Denis Alibec, Gica Hagi a avut in minte perioada petrecuta sub comanda lui Mircea Lucescu la Brescia (1992–1994), cand tehnicianul crease „Brescia Romena”, cu Hagi, Mateut, Lupu, Raducioiu sau Sabau, toti recuperati de „Il luce” de la mari cluburi din Europa. Pentru Hagi, Brescia a fost rampa de relansare catre FC Barcelona, machidonul venind in Serie B dupa ce evoluase la Real Madrid. Hagi este dispus acum sa aplice aceeasi metoda cu Denis, pe care il considera cel mai bun produs al generatiei sale. „Denis este unul dintre cei mai buni atacanti romani. A fost sef de generatie la toate varstele. El n-a fost motivat la Inter. S-a gresit atunci cand s-a hotarat transferul lui in Italia. El nu trebuia sa joace la Inter Primavera, ci la cea mai buna echipa din Liga 1, sa prinda echipa nationala”, spune Hagi. Din cate se pare, „Regele” a primit din partea Interului nu numai dreptul de a se ocupa de jucator, ci si sansa de a-l legitima, sub forma de imprumut, in cazul in care Viitorul Constanta va izbuti promovarea pe prima scena.

author avatar
Sebastian Stan
822 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu il cunosc pe alibec dar cu siguranta hagi va face treaba buna cu el.un rege te poate motiva mai mult ca sigur

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger