AcasăRecomandariDeGale: „M-am plictisit de Bute”

DeGale: „M-am plictisit de Bute”

DeGale isi face curaj inainte de intalnirea cu pumnii lui Bute

Implicat si el in gala din 30 aprilie, in care Lucian Bute va lupta cu Badou Jack pentru centura WBC, britanicul James DeGale afirma ca nu mai vrea sa boxeze inca o data cu pugilistul roman.

Bute are de ce sa isi doreasca o noua lupta cu DeGale

DeGale (detinatorul centurii IBF) are meci cu Rogelio Medina, iar invingatorul va urca in ring impotriva campionului WBC. Unificarea centurilor, afacere pusa la cale de Showtime pentru toamna acestui an, il intereseaza pe DeGale, dar nu si daca adversarul sau va fi Lucian Bute. „Meciul pentru unificare ar trebui sa vina la scurt timp dupa confruntarea cu Medina. Anticipez ca voi castiga fara probleme cu Medina, nu vreau sa-mi jignesc adversarul, dar cred ca voi arata bine in ring. Sa fiu sincer, nu vreau sa boxez din nou cu Lucian Bute, intrucat l-am invins in noiembrie. As vrea sa intalnesc o figura noua pentru mine, cineva precum Badou Jack ar fi perfect. M-am plictisit sa boxez cu aceiasi adversari”, a declarat DeGale. Boxerul britanic crede ca Badou Jack este favorit in meciul cu Bute: „Il vad pe Jack usor favorit cu Bute. Lucian m-a surprins cand am luptat cu el, a revenit, a fost intr-o buna conditie fizica, iar eu cred ca va fi un meci spectaculos”.
American de origine suedeza, Badou Jack face parte din echipa lui Floyd Mayweather si este reprezentat de Al Haymon, acelasi impresar pe care il are si Bute. In varsta de 32 de ani, adversarul romanului are in palmares 20 de victorii (12 prin KO) si o singura infrangere.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger