AcasăSPORTDefour, „decapitat” de fanii lui Standard Liege

Defour, „decapitat” de fanii lui Standard Liege

Fanii lui Standard nu au iertat tradarea lui Defour

Fanii lui Standard au afisat la derby-ul cu Anderlecht Bruxelles un banner gigant considerat de multi socant, in care jucatorul oaspetilor, Steven Defour, fost capitan al formatiei din Liege, apare decapitat.

Fanii lui Standard nu au iertat tradarea lui Defour

La intrarea echipelor pe teren, la peluza galeriei lui Standard s-a desfasurat banner-ul pe care se putea vedea un barbat mascat ce tine intr-o mana o maceta si in cealalta capul mijlocasului Steven Defour, alaturi fiind scris mesajul: „Red or dead” (Rosu sau mort). Defour a jucat in derby-ul de la Liege (castigat de Standard cu 2-0) pana in minutul 53, cand a fost eliminat pentru doua „galbene”.
Fost capitan al echipei Standard, cu care a castigat de doua ori campionatul Belgiei, Steven Defour joaca din acest sezon la Anderlecht. Trecerea sa la rivala din Bruxelles a fost criticata de suporterii din Liege, unii dintre ei chiar promitandu-i ca va avea parte de o primire „foarte calduroasa”. In contextul decapitarilor declansate de Statul Islamic, banner-ul respectiv a socat multa lume. Federatia belgiana a reactionat prin intermediul directorului de comunicare, Bob Madou, care a declarat: „Banner de prost gust si inacceptabil. Nu exista nimic in regulament referitor la astfel de situatii, dar vom vedea ce se poate face”.

author avatar
National
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger