AcasăSPORTDeclaratie socanta marca Zmarandescu: "Am vrut sa ma sinucid!"

Declaratie socanta marca Zmarandescu: „Am vrut sa ma sinucid!”

Luptatorul Catalin Zmarandescu sustine, in continuare, ca se asteapta la orice de la Gigi Becali, fostul sau patron, atata vreme cat acesta este la inchisoare.

In momentul in care Gigi Becali a fost retinut, Zmarandescu sustine ca „exista posibilitatea ca Gigi Becali sa se sinucida”.

Ajuns pentru cateva zile in tara, Zmarandescu a acordat un interviu GSP TV in care a explicat declaratia sa de atunci.

„In momentul in care avem de toate si dintr-o data se rupe filmul, oricat de puternic ai fi te loveste disperarea. Te gandesti la ce ai acasa, la copii, la nevasta… Daca esti putin mai slab psihic risti sa cedezi. Eu il stiu destul de bine pe Gigi din momentul in care a fost arestat si d-aia zic ca ma astept la orice” a precizat Catalin Zmarandescu.

Luptatorul merge mai departe cu informatiile socante si sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca a intentionat sa se sinucida in perioada in care a fost arestat pentru implicarea sa in „Dosarul Sechestrarii”.

„Si eu am avut un moment in care am fost aproape sa cedez. Am avut noroc sa primesc un telefon si sa schimbe totul. Daca nu primeam telefonul, faceam o tampenie pe care nu mai apucam sa o regret pentru ca nu mai aveam cum. Ar fi fost o pata pentru cei care tin la mine”, a mentionat Zmarandescu.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali este campion mondial de MMA (arte martiale mixte) si campion european de box in acelasi timp, astfel ca el va urca in curand din nou in ring.

Pe 22 iunie, Zmarandescu va lupta din nou la Londra, el urmand sa-si puna in joc centura de campion mondial de MMA. Adversarul sau va fi francezul Bruno Hosier.

author avatar
Cristi Ionita
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger