AcasăSPORTDecizie soc, luata dupa 0-4 cu Chelsea: Reghecampf pleaca de la Steaua!

Decizie soc, luata dupa 0-4 cu Chelsea: Reghecampf pleaca de la Steaua!

Dezamagit de rezultatele inregistrate de Steaua in grupele UEFA Champions League si de situatia complicata in care se afla clubul din Ghencea, Laurentiu Reghecampf a decis ca este momentul sa-si caute un contract in strainatate.

Tehnicianul Stelei a analizat situatia, dupa esecul cu Chelsea, 0-4, si si-a dat seama ca, atata vreme cat patronul Gigi Becali este la inchisoare, iar clubul Steaua se afla in razboi cu cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc, echipa nu poate sa se dezvolte. Mai ales in conditiile in care Steaua trebuie sa vanda constant tot ce are mai bun, pentru a se autofinanta.

Conform digisport.ro, Reghecampf a fost la un pas sa plece in vara, cand a fost in negocieri cu Hamburg SV, insa doar calificarea in grupele UEFA Champions League l-a intors din drum.

Acum, dupa ce a trait senzatia meciurilor din UCL, Reghecampf este dispus sa renunte la Steaua, la finalul actualului sezon, chiar daca trupa din Ghencea va reusi sa-si treaca un nou titlu in palmares.

Sursa amintita precizeaza ca Reghecampf isi doreste sa antreneze in Bundesliga, campionatul sau de suflet, dar nu ar refuza o oferta pe bani seriosi din Rusia sau campionate exotice.

author avatar
Cristi Ionita
1.031 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger