AcasăSPORTDecizie fara precedent in presa romaneasca: Anamaria Prodan, ignorata complet de doua...

Decizie fara precedent in presa romaneasca: Anamaria Prodan, ignorata complet de doua publicatii!

Doua ziare sportive din Romania au decis sa o ignore complet pe Anamaria Prodan, sotia antrenorului Stelei Laurentiu Reghecampf, ca urmare a „vulgaritatii discursului public al acestui personaj”, informeaza ProSport.

Gazeta Sporturilor si ProSport au decis, de comun acord, sa o ignore total pe Anamaria Prodan, considerand ca aceasta este singura reactie civilizata pentru a feri publicul de un „asemenea personaj”.

„De astazi, in paginile ziarelor unde lucram nu vom mai gazdui declaratii, imagini sau relatari despre aceasta persoana. Numelui sau ii raman suficiente zone publice unde sa se dea in stamba, dar macar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare si in uitare”, noteaza Gazeta Sporturilor.

„ProSport si Gazeta Sporturilor considera ca vulgaritatea discursului public al acestui personaj a ajuns intr-un punct insuportabil”, anunta si ProSport.

Cele doua publicatii sportive au luat decizia dupa ce Anamaria Prodan a postat pe pagina de Facebook un mesaj socant la adresa jurnalistilor: „Sa muriti in chin si cancer, voi si familiile voastre, de mincinosi ordinari!”.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
1.772 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger