AcasăSPORTDebut de foc pentru Simona Halep in 2015

Debut de foc pentru Simona Halep in 2015

Duminica incepe, practic, noul sezon de tenis, iar cei mai multi dintre iubitorii acestui sport se intreaba daca Simona Halep are forta necesara pentru a castiga un turneu de Grand Slam si/ sau sa urce pe locul 1 in ierarhia mondiala.

Debutul de sezon va fi unul foarte greu pentru Simona, constanteanca noastra urmand sa dea piept cu germanca Annika Beck in primul tur al turneului de la Shenzhen (China), competitie dotata cu premii in valoare de 500.000 de dolari.

Simona este cap de serie numarul 1 in China si vrea sa profite de acest turneu pentru a se incalzi pentru Australian Open, dar confruntarea cu Beck este una cat se poate de dificila daca ne gandim ca germanca s-a impus in ultimul meci direct, la Hertogenbosch, anul trecut.

Alaturi de Simona Halep, la Shenzhen vor mai juca Alexandru Dulgheru, versus Saisai Zheng (China), Monica Niculescu, versus Polona Hercog (Slovenia), si Irina Begu, impotriva Katerinei Siniakova (Cehia).

Raluca Olaru joaca dublu la Brisbane, alaturi de chinezoaica Shuai Zhang, iar Monica Niculescu si Irina Begu s-au inscris si in competitia de dublu de la Shenzhen. Prima face pereche cu Zarina Diyas, din Kazahstan, iar a doua cu Lara Arruabarrena (Spania).

author avatar
Cristi Ionita
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger