AcasăSPORTDe necrezut: fotbalistii au ajuns sa-si caute amante pe INTERNET!

De necrezut: fotbalistii au ajuns sa-si caute amante pe INTERNET!

Fotbalul este zguduit de un nou scandal cu conotatii sexuale. De data aceasta, nu este vorba despre vreo sotie inselata, ci de „racolari” pe Internet!
Reprezentantii site-ului „undercoverslovers.com” sustin ca 12 fotbalisti profesionisti sunt inregistrati in baza lor de date si acceseaza serviciile oferite. Aceasta agentie online are aproape 700.000 de membri, adica 2% din populatia masculina a Regatului Unit, iar scopul este acela de a ajuta persoanele casatorita sa isi insele partenerul de viata.
„Desi nuau mai existat scandaluri despre infidelitati in ultima vreme, dumneavoastra credeti ca fotbalistii din Premier League se comporta mai bine?”, s-a intrebat retoric Emily Pope, reprezentanta „undercoverslovers.com”, inainte ca tot ea sa dea raspunsul: „Din pacate, nu! Am identificat 44 de jucatori care ne folosesc site-ul de mai bine de un an. Pot spune ca cel putin un fotbalist de la Chelsea si unul de la Manchester United sunt membri «undercoverlovers.com». Iar jucatorul cel mai activ a incercat recent o mutare la un club din sudul Angliei”.
Presa engleza speculeaza ca Wayne Rooney si John Terry sunt clienti fideli ai „undercoverslovers.com”. Cei doi fotbalisti sunt faimosi si pentru desele lor escapade amoroase.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger