AcasăSPORTDe la "Nasu'" promisiune: 200.000 de euro de jucator pentru calificarea la...

De la „Nasu'” promisiune: 200.000 de euro de jucator pentru calificarea la „mondiale”

Tricolorii mai au de disputat doar doua meciuri din aceste preliminarii, cu Andorra si Estonia

Un jucator al echipei nationale de fotbal a Romaniei va castiga 200.000 de euro pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, Mircea Sandu marind suma totala de premiere pentru indeplinirea acestui obiectiv de la 3 milioane de euro la 3,5-3,6 milioane.

Tricolorii mai au de disputat doar doua meciuri din aceste preliminarii, cu Andorra si Estonia

In sedinta Comitetului Executiv al FRF, de luni, s-a decis pastrarea obiectivului echipei nationale, anume calificarea la turneul final din Brazilia, si stimularea „tricolorilor” pentru realizarea acestui fapt. Ieri, Dumitru Dragomir a dezvaluit ce masuri s-au luat in C.Ex.: „Mircea Sandu a facut un lucru foarte bun, a marit premierea jucatorilor si a staff-ului echipei nationalei. In afara de procentul de 50% din banii veniti de la FIFA pentru calificare, adica in jur de 3 milioane de euro, presedintele le-a mai promis inca 500.000 de euro. La jucatori si la tot staff-ul. Este o suma buna pentru o calificare, nu este nici exagerat. Mircea Sandu a facut un lucru deosebit, sprijina si financiar performanta”.

Seful LPF sustine ca stelistii au acum un motiv sa nu mai strambe din nas cand sunt convocati la lot: „Pai, sa iti iei tu, ca jucator, 200.000 de euro pentru o calificare, este foarte bine! In trei luni sa castigi o astfel de suma… Pai, o neglijezi numai daca esti nebun, daca esti bolnav mintal! Cum sa nu iei banii astia? Jucatorii nu mai joaca numai de drag, acum”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger