Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » De joi, Steaua se cheama FCSB!

De joi, Steaua se cheama FCSB!

Autor:

Finantatorul Gigi Becali a anuntat ca echipa Steaua se va numi, incepand de joi, FCSB si a depus in sensul acesta o solicitare Comitetului Executiv al FRF.

 

Gigi Becali 1024x683 De joi, Steaua se cheama FCSB!Iei , Becali a promis ca va recupera numele Steaua intr-un an si ca schimbarea lui nu aduce si pierderea palmaresului echipei: “De maine (n.red. – azi) se va numi FCSB societatea. Steaua e tot Steaua, oricum, toata lumea ii va spune asa. Care e problema? Eu va spun inca ceva, in maximum un an se va reveni, va promit! Am schimbat, ca sa nu mai avem discutii si probleme(…)Au trecut trei luni, patru si judecatoarea Curtii de Apel nu se gandeste sa faca motivarea, parca ne jucam de-a Steaua, aici.  (…)Ce legatura are palmaresul cu identitatea noastra sportiva? Ce trebuie sa scrie pe un certificat, cum sa avem doar palmaresul din 2003. Ma oftic pentru ca sunt multi care vorbesc. Palmaresul nu-l poti vinde. Se transmite prin continuitate. Nu poti lua sau da bani pe palmares”.

Dupa ce la sfirsitul anului trecut Curtea de Apel Bucuresti i-a interzis sa foloseasca numele Steaua si Steaua Bucuresti ca denumire a administratorului  clubului FC Fotbal Steaua Bucuresti SA, dar si in cea a echipei FC Steaua, Becali a inregistrat, in ianuarie, la Registrul Comertului, trei nume – FCSB, Fotbal Club Sport Bucuresti si Fotbal Club Sporting Bucuresti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!