AcasăSPORTDe ce nu poate fi utilizat Ciprian Deac de CFR Cluj in...

De ce nu poate fi utilizat Ciprian Deac de CFR Cluj in Liga Campionilor

Ciprian Deac nu poate sa-si etaleze calitatile cu United, Galata sau Braga

Mijlocasul de 26 de ani a revenit la antrenamentele echipei campioanei si va fi folosit in partida de joi, cu Viitorul Constanta, dar din cauza faptului ca n-a fost trecut pe lista UEFA, Deac nu va putea evolua in meciurile din grupele Ligii Campionilor.

Ciprian Deac nu poate sa-si etaleze calitatile cu United, Galata sau Braga

In urma cu doua luni, Ciprian Deac s-a accidentat la genunchiul drept, in prelungirile partidei CFR Cluj – FC Vaslui. Verdictul medicilor a fost ca ligamentul colateral intern este rupt, iar mijlocasul trebuie operat.

Cum conducerea se pregatea sa faca listele pentru confruntarile din Liga Campionilor, oficialii au considerat ca Ciprian nu are sanse sa revina prea curand si, drept urmare, fotbalistul nu a fost trecut intre cei 25 de jucatori cu drept sa evolueze in competitiile europene intercluburi. Deac n-a mai fost operat, ci trimis in Serbia, sa fie vindecat de faimosul vraci Marijana Kovacevic. Acesta a facut din nou minuni, iar Deac va reveni pe teren in partida cu Viitorul lui Hagi, joi, in „Gruia”. El este primul din lista accidentatilor de la CFR care s-a refacut, in urmatoarele doua saptamani fiind asteptati la antrenamente  Bakary Sare, Adam Vass, Ronny, Jorge Martinez si Liviu Ganea.

author avatar
Sebastian Stan
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger