AcasăSPORTDe Amorim pentru Euro 2016

De Amorim pentru Euro 2016

De Amorim este unul dintre cei mai tehnici jucatori din Liga 1

Calificarea la Campionatul European de anul viitor le-a starnit imaginatia antrenorilor echipei nationale.

De Amorim este unul dintre cei mai tehnici jucatori din Liga 1

„Secundul” Daniel Isaila recunoaste ca staff-ul tehnic al primei reprezentative se gandeste la fotbalistii straini din Liga 1. Naturalizarea „vedetelor” din campionat este o varianta luata in calcul de mai multi ani, dar niciodata nu s-a ajuns mers mai departe de o simpla discutie la un talk-show.
Ultimul care se baga in seama pe subiectul asta este Daniel Isaila. „Secundul” lui Anghel Iordanescu il apreciaza foarte mult pe brazilianul William De Amorim, mijlocasul liderului Astra Giurgiu. Cu toate astea, Isaila este sigur pe el cand afirma ca naturalizarea jucatorilor straini din Liga 1 nu depinde de FRF. Asa este, trebuie sa bata Ministerul de Interne la usa Federatie si sa intrebe daca nu cumva echipa nationala are nevoie de vreo doi, trei fotbalisti straini care pot fi naturalizati! „Nu depind de noi naturalizarile. Am vorbit in cadrul Federatiei, am vorbit cu cluburile, daca se va reusi ceva, noi suntem deschisi. Sunt foarte multi jucatori straini buni in momentul de fata la Steaua, la Astra, la CFR Cluj. De Amorim este o solutie. Nu pot sa dau acum prea multe nume, despre De Amorim am spus pentru ca stiu ca el are formalitatile pregatite pentru a deveni cetatean roman“, a declarat Daniel Isaila.
Pentru Astra Giurgiu, De Amorim a marcat 11 goluri in 96 de partide si are doua trofee in palmares, Cupa si Supercupa Romanie, ambele cucerite in 2014.

Gardos revine abia in ianuarie

Accidentat din luna iulie, Florin Gardos continua recuperarea dupa operatia suferita la genunchiul drept. In ultima sa postare pe Facebook, internationalul roman de la Southampton afirma ca medicii i-au estimat revenirea la antrenamente pentru luna ianuarie: „Sunt 13 saptamani de cand m-am accidentat si visez o data la doua nopti ca joc din nou. Cel putin o data pe zi sunt intrebat «Cat mai ai, Florine?». Nu stiu. Medicii, fizioterapeutii spun ca mai am de tras pana in ianuarie Dar, am sa ma intorc mai puternic”, promite Gardos.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger