AcasăSPORTDat afara de Standard Liege, Adrian Cristea revine la Petrolul

Dat afara de Standard Liege, Adrian Cristea revine la Petrolul

Mircea Rednic, antrenorul formatiei Standard Liege, a incercat sa-i dea o mana de ajutor mijlocasului Adrian Cristea si sa-l relanseze in fotbalul mare, dar jucatorul de aproape 30 de ani a dezamagit crunt in Belgia.

Cedat in iarna, de Petrolul Ploiesti, sub forma de imprumut pe sase luni, Adrian Cristea a prins doar 4 meciuri in tricoul lui Standard Liege, evoluand in total 206 minute.

Evolutia lamentabila a lui Cristea l-a facut pe Mircea Rednic sa anunte ca: „nu mai transfer in viata mea fotbalisti romani, m-am tepuit destul cu ei”.

In plus, Cristea si-a atras numeroase antipatii pe site-urile de socializare, „fanii” sai sustinand ca fotbalistul s-a ocupat, in Belgia, mai mult cu postatul de poze pe facebook decat cu jucatul de fotbal.

Adrian Cristea se va intoarce la Petrolul Ploiesti, dupa ce, marti, oficialii lui Standard au anuntat ca nu-i vor prelungi contractul. Jucatorul a fost instiintat in plina strada ca nu mai are voie sa se prezinte la baza de antrenamente a echipei.

Ramane de vazut daca mijlocasul va ramane la Petrolul, Cosmin Contra, actualul antrenor al echipei, fiind cunoscut ca un tip care nu accepta fotbalistii indolenti.

author avatar
Cristi Ionita
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger