AcasăSPORTDarnicia lui Negoita nu are limite: I-a triplat salariul lui Stoican. De...

Darnicia lui Negoita nu are limite: I-a triplat salariul lui Stoican. De la 1.000, la 3.000 de euro!

Nici lui Flavius Stoican nu vine a crede cat de darnic este patronul FC Dinamo

Omenia milionarului Ionut Negoita i-a fost dezvaluita si antrenorului Flavius Stoican. Platit pana acum ca un asistent universitar, tehnicianul „cainilor” a fost avansat la un nivel salarial superior.

Nici lui Flavius Stoican nu vine a crede cat de darnic este patronul FC Dinamo

Astfel, dintr-o simpla iscalitura, Negoita cel Darnic a acceptat sa-i tripleze contractul lui Stoican: de la 1.000 de euro lunar, i-a facut 3.000, sa mai zica altii ca nu este belsug in „Groapa”. In prezent, antrenorul principal se apropie de media salariala a jucatorilor pe care-i pregateste la Dinamo. Ba, pe unii ii poate depasi, daca pune mana si pe bonusurile de performanta promise de patronul Ionut Negoita!

In alta ordine de idei, dupa victoria din partida cu Concordia Chiajna (scor 2-1), Flavius Stoican i-a avertizat pe fani sa se astepte la multe alte victorii: „Daca eram atenti, scorul putea fi mai mare; daca am fi castigat la 3-4 goluri diferenta, nu se supara nimeni. Ii anunt pe suporteri sa se astepte la meciuri cu multe goluri marcate de Dinamo. Nu ma deranjeaza zvonurile privind inlocuirea mea, nici nu venisem bine si aparusera”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger