AcasăRecomandariDaniel Stanciu preia puterea la Dinamo

Daniel Stanciu preia puterea la Dinamo

Inceput de an cu schimbari majore in conducerea clubului Dinamo. Ieri, actionarul majoritar Ionut Negoita a ales sa faca un pas in spate, lasand puterea executiva pe mana noului manager general.

Ionut Negoita i-a predat puterea lui Daniel Stanciu

Demarate inca de la sfarsitul lui 2014, negocierile dintre Negoita si Daniel Stanciu s-au concretizat prin numirea ultimului in functia de manager general al clubului. „Dinamo intra intr-o noua etapa. Un lucru foarte important s-a intamplat la finalul anului trecut, cand a fost aprobat si confirmat planul de reorganizare. Iesirea din insolventa este doar o chestiune de timp”, a afirmat Ionut Negoita, care a tinut sa anunte ca presedintele executiv Constantin Anghelache nu va mai face parte din organigrama: „Domnul Anghelache are foarte multe activitati in care este implicat, este profesor universitar… In continuare, va fi un fel de consilier al meu personal. Acum, numarul unu la Dinamo este domnul Daniel Stanciu, eu sunt doar finantator”. La randul sau, noul sef din Stefan cel Mare a precizat ca la Dinamo este demarat un proiect pe doi ani si jumatate, dar a cerut timp pentru realizarea obiectivelor propuse: „Sunt onorat de faptul ca am venit la Dinamo. E o mare provocare pentru mine, pentru aceasta echipa, care isi doreste sa readuca Dinamo in prim-planul fotbalului romanesc. Dinamo este pe un drum ascendent, putem sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim, dar pentru asta avem nevoie de timp, este un proiect care se intinde pe doi ani si jumatate. Dinamo merita sa fie in fruntea fotbalului romanesc in primul rand pentru suporterii pe care ii are. Sunt onorat sa lucrez alaturi de colegii mei, e un nou drum, toti suntem plini de optimism, stim ceea ce trebuie sa facem”.

Teja va fi ajutat de Danciulescu

Daca la nivel executiv puterea a trecut in mainile lui Daniel Stanciu, pe banca tehnica seful este Mihai Teja. Fostul secund al lui Mircea Rednic la titlul din 2007 il va avea langa el pe Ionel Danciulescu, numit manager sportiv. „Stiu ca sunt un antrenor tanar, am plecat de jos, am trecut prin toate etapele. Sper sa realizez obiectivele pe care Dinamo le-a avut tot timpul. Stiu ce inseamna spiritul lui Dinamo, mereu ma laud cu performanta de a castiga titlul cu Dinamo din postura de antrenor secund. Acum e un moment greu, Dinamo e pe locul opt, daca toate erau bune, eu poate nu mai eram aici. Incercam sa facem o echipa care sa joace un fotbal frumos si cu rezultate. Nu cautam un loc anume, ne dorim sa ne clasam cat mai sus”, a spus tehnicianul care a pregatit ultima data nationala de tineret a Romaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger