AcasăSPORTDaniel Prodan va fi adus pentru ultima oara la Arena Nationala

Daniel Prodan va fi adus pentru ultima oara la Arena Nationala

Fara sa isi revina inca din socul pierderii omului drag, rudele si apropiatii se vad nevoiti sa se pregateasca sa il conduca pe ultimul sau drum pe Daniel Prodan.

Astfel ca, din detaliile ce tin de ceremonialul de petrecere a fostului international pe drumul fara de intoarcere aflam ca sicriul cu trupul lui Daniel Prodan va fi depus, inainte de inmormantare, pe Arena Nationala.

Confirmarea acestui gest vine din directia Primariei Capitalei, institutie ai carei reprezentanti mentioneaza ca municipalitatea a tinut cont de cererea familiei, si a dat aprobarea care sa permita ca sicriul fostului fotbalist sa fie depus, vineri, timp de cateva ore, pe cel ai mare stadion din Bucuresti si din tara. Totul, pentru ca toti cei care l-au urmarit jucand in tricoul Nationalei, alaturi de colegii sai din „Generatia de Aur” – Hagi, Gica Popescu, Balint sau Dorinel Munteanu -sa poata veni sa-i aduca un ultim omagiu. Acest lucru va fi posibil in intervalul orar 9-18, conform PMB.

„In semn de recunoastere a meritelor celui care a fost Daniel Prodan am facut toate demersurile astfel incat trupul acestuia sa poata fi depus la Arena Nationala, unde toti cei care l-au iubit sa-si poata lua ramas bun. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a transmis, in mesajul sau de condoleante, primarul Gabriela Firea.

Daniel Prodan, fotbalistul care, de-a lungul carierei, a imbracat de peste 50 de ori echipamentul cu emblema tricolora, pentru a evolua in numele Nationalei, a pierit la doar 44 de ani, rapus de un infarct. Moartea sa subita a generat un val de reactii in randul colegilor de breasla, dar nu numai. Reactii AICI.

sursa foto: Facebook/ciprianmaricaofficial

author avatar
Cristina Stefan
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger