AcasăSPORTDaniel Pancu, atac fara precedent: "Copos a vrut falimentarea Rapidului!"

Daniel Pancu, atac fara precedent: „Copos a vrut falimentarea Rapidului!”

La nici 24 de ore de la esecul suferit in fata Universitatii Cluj, 1-4, fotbalistii de la Rapid s-au deplasat in comuna Brezoaiele, pentru a disputa un amical impotriva echipei din localitate.

Prezent la eveniment, atacantul Daniel Pancu a facut o serie de declaratii dure la adresa patronului George Copos, conform digisport.ro.

Pancu sustine, printre altele, ca „George Copos a vrut sa falimenteze Rapidul. Am vorbit cu el in iarna si imi dadea asigurari ca insolventa a fost instituita doar pentru a scapa echipa de mercenari. Acum imi dau seama ca de fapt a vrut sa falimenteze echipa direct”.

De asemenea, Pancu ii ataca dur pe oficialii care au condus echipa in ultimii ani. „M-am intors de doi ani si jumatate la Rapid si in toata aceasta perioada nu s-a facut nicio poza, niciun calendar, nimic. Daca peste 30 de ani vreau sa-mi revad macar in poza colegii cu care am jucat in aceasta perioada in Giulesti, nu am pe ce sa ma uit. Cine a condus acest club a facut-o dezastruos” a afirmat Daniel Pancu.

author avatar
Cristi Ionita
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger