AcasăSPORTDaniel Niculae negociaza cu Craiova Olgutei

Daniel Niculae negociaza cu Craiova Olgutei

Daniel Niculae ramane un nume de legenda pentru Rapid Bucuresti

Fostul jucator rapidist Daniel Niculae este pregatit sa revina in tara, insa nu la echipa care l-a consacrat. In locul saraciei, „Nico” pare decis sa aleaga bunastarea Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Daniel Niculae ramane un nume de legenda pentru Rapid Bucuresti

Cele peste 100 de meciuri disputate in tricoul „alb-visiniu” (si 33 de goluri marcate!) nu tin de foame pe timp de criza. Obisnuit cu un anumit nivel de trai dupa perioada petrecuta in Franta, Daniel Niculae cauta sa-si asigure un venit „decent” si in Romania. Cum Rapidul nu-i poate oferi decat promisiuni pe filiera Adrian Zamfir – Nicolae Cristescu, atacantul ajuns la 31 de ani negociaza in aceste zile un transfer la CS Universitatea Craiova, cea mai puternica – din punct de vedere financiar! – grupare inscrisa in Liga 2. Interesant este ca, in urma cu numai o luna, „Nico” le promitea rapidistilor ca, daca va reveni in tara, o va face doar la formatia pregatita de Viorel Moldovan.

Nu-i exclus ca proiectul Clubului Sportiv Universitatea Craiova sa-l faca sa se razgandeasca, mai ales ca alti fotbalisti cu CV au luat recent drumul Olteniei, vezi cazurile lui Silviu Izvoranu, Mihaita Plesan, Costin Curelea sau Viorel Ferfelea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
959 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger