Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Daniel Niculae: „Rapidul se salveaza cu 4 victorii”

Daniel Niculae: „Rapidul se salveaza cu 4 victorii”

Autor:

S-au reintalnit cu victoria in Liga 1 si din nou isi fac planuri de salvare de la retrogradare. Obiectiv perfect realizabil, dupa calculele lui Daniel Niculae.

 

552a3f2995f9cfee62000001 Daniel Niculae: „Rapidul se salveaza cu 4 victorii”

Nici lui Daniel Niculae nu-i vine sa creada ce spune

Venirea lui Cristiano Bergodi a schimbat in bine jocul Rapidului, iar Daniel Niculae estimeaza ca echipa se va salva de la retrogradare daca se impune in patru din cele sapte meciuri ramase de disputat in campionat. Totusi, cu inca 12 puncte, Rapid cel mult ar sta la mana rezultatelor rivalelor, nicidecum n-ar fi matematic scapata de grijile retrogradarii. „Mai sunt sapte meciuri si ne mai trebuie minimum patru victorii, ca sa nu zic cinci. Am reusit sa castigam un meci, dar trebuie sa facem acelasi lucru si vineri, cu FC Brasov, care e tot o echipa cu care ne batem la evitarea retrogradarii”, crede Niculae.
Despre ce a adus nou Bergodi, fostul international afirm
a ca se vede in modul de exprimare pe teren: Rapidul este o formatie mult mai ofensiva, asezata intr-un sistem modern, 4-4-3. „E foarte greu sa schimbi ceva intr-o perioada atat de scurta de timp. Am incercat sa lucram la relatii de joc, la automatisme, am schimbat sistemul de joc intr-un 4-3-3 mult mai ofensiv, cu mai multe sarcini de atac, cu pressing in jumatatea adversa. Ma bucur ca victoria in fata Concordiei a coincis cu venirea domnului Bergodi pe banca tehnica, e altfel, totusi, sa incepi cu o victorie. Fiecare antrenor cu stilul lui de a-si expune gandurile, ideile, de a se exprima in fata propriilor jucatori. Vorbeste mult mai apasat Bergodi, mult mai agresiv, dar trebuie sa luam lucrurile pozitive, sa fim mai agresivi, pentru ca suntem echipa care are nevoie de puncte”, a incheiat Daniel Niculae.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!