AcasăSPORTDaniel Ghita e vicecampion mondial Glory (VIDEO)

Daniel Ghita e vicecampion mondial Glory (VIDEO)

Circuitul Glory a organizat, sambata seara, la Chicago, o piramida de patru luptatori pentru a-l desemna pe noul lider mondial la categoria grea, dupa ce olandezul Semmy Schilt si-a anuntat retragerea din activitate.

Si-au masurat fortele Daniel Ghita, Anderson Braddock Silva, Gokhan Saki si Rico Verhoeven, iar rezultatul final a fost o mare surpriza. Olandezul Rico Verhoeven (24 de ani), sportiv care pana nu de mult era „sacul de box” al lui Daniel Ghita, la antrenamente, a demonstrat ca s-a maturizat, a crescut in valoare si a reusit, sambata seara, sa rastoarne calculele hartiei.

Verhoeven i-a batut la decizie pe Saki si Ghita, principalii favoriti ai turneului, si a devenit noul lider mondial la categoria grea, „impuscand” si marele premiu de 250.000 de dolari.

Daca Saki l-a luat la „pret de matineu” pe Verhoeven si a fost penalizat, Ghita a fost mult prea timid, pentru nivelul lui, in finala cu luptatorul olandez, desi romanul il facuse knock-out, in semifinale, pe brazilianul Anderson Braddock Silva.

In main-event-ul galei de la Chicago, Tyrone Spong l-a macelarit pe australianul Nathan Corbett, luptator pe care l-a facut knock-out in repriza a doua.

[youtube]2mX9EQztAXM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger