AcasăSPORTDaniel Ghita are prima sansa pentru potul de un milion de dolari...

Daniel Ghita are prima sansa pentru potul de un milion de dolari din K1!

Specialistii sporturilor de contact anunta ca 2012 este anul romanului Daniel Ghita, iar acesta isi va indeplini visul de a deveni campion mondial K1.

Ghita nu a mai pierdut o lupta din 6 martie anul trecut

Previziunile se bazeaza in special pe circumstantele favorabile, dar si pe unele calitati ale lui Ghita. Deocamdata 13 sportivi s-au inscris in lupta pentru castigarea potului cel mare, de un milion de dolari, iar Daniel are ascendent in fata tuturor posibililor adversari.

Astfel, romanul poate da in drumul sau spre titlul mondial peste Serghei Lascenko, Mourad Bouzidi sau Hesdy Gerges, sportivi pe care i-a tot batut in ultima vreme, dar si peste Melvin Manhoef sau Tyrone Spong, luptatori fata de care Ghita are un plus evident la nivel de gabarit. Nu in ultimul rand, pe lista se regasesc Remy Bonjasky (campionul mondial din 2003, 2004 si 2008) si Ruslan Karaev, sportivi care insa nu s-au mai batut din decembrie 2009. Dzevad Poturak, Paul Slowinski, Rico Verhoeven, Anderson Braddock Silva si Ben Edwards nu sunt luati in calcule pentru castigarea titlului mondial K1. Din competitie lipsesc Semmy Schilt, Peter Aerts, Gokhan Saki si Errol Zimmerman, sportivi care refuza participarea pentru a se putea inscrie in “Golden Series”, un circuit similar organizat de Golden Glory, clubul olandez de care apartin. De altfel, in baza bunei colaborari dintre aceasta echipa si sportivii manageriati de promotorul Edi Irimia, este posibil ca in “Golden Series” sa se inscrie si Catalin Morosanu sau alti luptatori romani cunoscuti din Local Kombat.

author avatar
Cristi Ionita
577 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger