AcasăSPORTDani Coman vrea retrogradarea Vasluiului

Dani Coman vrea retrogradarea Vasluiului

Dani Coman vrea razbunare pentru ce a patit la Vaslui

Intre Dani Coman si FC Vaslui nu poate fi pace. Pentru neplata unei restante financiare catre jucator, in valoare de 300.000 de euro, gruparea patronata de Adrian Porumboiu risca depunctarea si, apoi, neprogramarea in campionat.

Dani Coman vrea razbunare pentru ce a patit la Vaslui

Comisia de Recurs a LPF i-a dat dreptate fotbalistului, obligand clubul vasluian la plata sumei de 300.000 de euro, reprezentand despagubiri si salarii neplatite catre jucator. Cum Adrian Porumboiu n-a luat in seama decizia Comisiei de Recurs, depasind termenul de 30 de zile in care trebuia sa-si achite datoriile, gruparea „galben-verde” trebuia penalizata cu doua puncte depunctare inca de saptamana trecuta! Aparatorii lui Dani Coman s-au adresat deja Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „Nu am nicio emotie, stiu ca dreptatea este de partea mea si ca voi castiga la TAS, mai ales ca am o decizie favorabila data de LPF”, a declarat Coman pentru „fanatik.ro”.

FC Vaslui risca neprogramarea in campionat daca nu stinge cat mai repede litigiul cu Dani Coman, putandu-se ajunge chiar la retrogradarea echipei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger