AcasăSPORTDanemarca si Muntenegru ne blocheaza drumul spre Rio

Danemarca si Muntenegru ne blocheaza drumul spre Rio

Eliza Buceschi este viitorul lider al nationalei Romaniei

Medaliata cu bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, „nationala” feminina de handbal a Romaniei se va lupta cu Danemarca, Muntenegru si Uruguay pentru un loc la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro.

Eliza Buceschi este viitorul lider al nationalei Romaniei

Turneul Grupei a 2-a este programat in perioada 17-20 martie 2016, iar la el ar urma sa participe echipe capabile sa joace finala la Olimpiada de anul viitor. Daca Romania tocmai ce a luat „bronzul” la C.M., Muntenegru mizeaza pe superstarurile Radicevici si Bulatovici, Uruguay ocupa locul 3 in America, in timp ce Danemarca este tot timpul una dintre favoritele oricarui turneu la care participa. Singurul avantaj al fetelor noastre il poate reprezenta disputarea meciurilor in Sala Polivalenta din Cluj, cu peste 7000 de fani in tribune. Din cele patru echipe, la J.O. vor merge, in urma rezultatelor directe, cele mai bune doua „nationale”.
Romania a jucat impotriva Danemarcei chiar la recent incheiata editie a C.M., victorie dramatica in sferturile de finala, 31-30.

Neagu si Elisei, incluse in echipa ideala a C.M.

Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga si cea mai valoroasa jucatoare a Campionatului Mondial. Si Valentina Elisei Ardean a prins un loc in All Star Team-ul turneului, ca cea mai buna extrema stanga. Astfel, potrivit Federatiei Internationale de Handbal, echipa C.M. este formata din: Tess Wester (portar, Olanda), Valentina Elisei Ardean (extrema stanga), Cristina Neagu (inter stanga), Stine Oftedal (centru, Norvegia), Nora Mork (inter dreapta, Norvegia), Jovanka Radicevici (extrema dreapta, Muntenegru) si Heidi Loke (pivot, Norvegia).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger