AcasăSPORTDancu descuie portile Arenei Nationale

Dancu descuie portile Arenei Nationale

Dinamo poate reveni pe Arena Nationala in meciul cu Pandurii

Comisia tehnica de la Ministerul Dezvoltarii Regionale a decis ca membrana acoperisului Arenei Nationale nu prezinta niciun fel de pericol in caz de incendiu.

Dinamo poate reveni pe Arena Nationala in meciul cu Pandurii

Intrunita ieri la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Comisia tehnica a decis ca membrana acoperisului este de clasa „B”, ceea ce inseamna o siguranta sporita la foc. Decizia a fost luata in urma analizelor facute la un laborator din Italia, testele efectuate in Romania, de catre ISU, aratand ca membrana s-ar include la clasa „C”. Anuntul MDR echivaleaza, practic, cu redeschiderea celui mai mare stadion al tarii. Cel mai probabil, urmatoarea partida jucata pe Arena Nationala va fi Dinamo – Pandurii, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.
„Am primit agrementul din partea Ministerului Dezvoltarii, in baza solicitarii pe care am trimis-o, insotita de expertiza laboratorului din Italia. Este confirmata incadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce inseamna ca acum putem intra in legalitate cu Arena Nationala. Mai asteptam avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate in acest moment. Ma bucur, de asemenea, ca n-am fost nevoiti sa apelam la solutia inlocuirii acoperisului. Ar fi fost costisitor si inutil”, s-a grabit sa salute vestea redeschiderii stadionului si Razvan Sava, primarul interimar al Capitalei si personajul responsabil de trimiterea la Cluj a meciului amical Romania – Spania, din 27 martie.
Ultimul meci disputat pe „Arena Nationala”, inainte ca aceasta sa fie inchisa, a fost Steaua – Pandurii, scor 1-1, in etapa a 15-a din Liga 1, jucat la 25 octombrie 2015.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger