AcasăSPORTDan Petrescu vrea doi stelisti in echipa sa. Bourceanu si Rusescu spre...

Dan Petrescu vrea doi stelisti in echipa sa. Bourceanu si Rusescu spre Dinamo Moscova

Lupta stransa in Rusia pentru ultimul loc de Europa League. Dinamo Moscova, Rubin Kazan si Kuban Krasnodar sunt la egalitate de puncte, dar despartite de golaveraj.

Alex Bourceanu este considerat cel mai complet mijlocas din Liga 1

Convins, insa, ca Dinamo va transa duelul in favoarea sa, Dan Petrescu isi face, deja, temele pentru sezonul viitor. „Bursucul” vrea sa intareasca echipa cu doi campioni romani: stelistii Raul Rusescu si Alex Bourceanu sunt tintele sale, gruparea moscovita urmand a inainta oferte oficiale pentru fotbalistii din Ghencea. „Mai avem doua meciuri de disputat, pe care trebuie sa le castigam ca sa mergem in Europa League. Intai sa ma calific, iar apoi firesc ca mi-as dori orice, chiar sa dau peste formatii romanesti in preliminarii. Eu trebuie sa ma uit peste tot pentru jucatori, nu numai in Romania. Dar mi-au sarit jucatori in ochi si din tara, chiar si de la Steaua”, a dezvaluit, la DolceSport, tehnicianul Dan Petrescu.

Rusescu este golgeterul la zi al campionatului

Capitanul Alex Bourceanu a mai fost cerut de Dan Petrescu la Dinamo Moscova si in iarna, dar conducerea „militarilor” a refuzat orice negociere deoarece Steaua era calificata in primavara Europa League, iar in campionat inca nu transase lupta pentru titlu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger