AcasăSPORTDan Petrescu se teme de reactia fanilor

Dan Petrescu se teme de reactia fanilor

Dan Petrescu asteapta cu emotie revederea cu publicul stelist

Intr-o incercare disperata de a stinge conflictul deschis cu galeria, enervata de atacurile oficialilor la adresa fostelor glorii din Ghencea, conducerea Stelei a decis sa-l invite la acest meci pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu asteapta cu emotie revederea cu publicul stelist

Fost jucator atat la Steaua, cat si la Chelsea, cluburi pentru care a  bifat cate cinci ani din cariera, Dan Petrescu este invitatul special al partidei de pe „Arena Nationala”. Rugat sa faca turul de onoare al stadionului, inainte de startul meciului, „Bursucul” ezita dintr-un motiv uluitor: adversitatea fanilor fata de el dupa ce, in urma cu 10 ani, a sarutat steagul rivalei Rapid! „Nu stiu daca voi face turul de onoare, ramane de vazut. Sigur il voi face la Londra, pe 17 decembrie! Aici, la Bucuresti, imi e putin frica de cum voi fi primit de suporteri. Cand am fost in Ghencea cu Unirea Urziceni, m-au fluierat si asta m-a cam suparat”, sustine Dan Petrescu.

In privinta sanselor campioanei Romaniei, fostul international este sceptic: „Chelsea nu mai e cea de anul trecut, e mult mai buna. In acelasi timp, Steaua e mai omogena. E posibil un meci egal. Mourinho e Mourinho indiferent de ce echipa antreneaza, sigur va face diferenta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger