AcasăSPORTDan Petrescu neaga ca ar fi cerut un milion de euro ca...

Dan Petrescu neaga ca ar fi cerut un milion de euro ca sa antreneze nationala. Mircea Sandu minte!

Dan Petrescu neaga acuzatiile pe care i le-a adus seful FRF, Mircea Sandu

Antrenorul formatiei ruse Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a declarat, ieri, la revenirea in tara, ca presedintele Mircea Sandu nu spune adevarul in povestea cu salariul de un milion de euro cerut de „Bursuc” pentru a prelua echipa nationala.

Dan Petrescu neaga acuzatiile pe care i le-a adus seful FRF, Mircea Sandu

Rugat sa comenteze afirmatia lui Mircea Sandu, conform caruia Victor Piturca este acum selectioner pentru ca el nu a avut pretentii exagerate in momentul negocierilor, Dan Petrescu a raspuns: „Asa spune Mircea Sandu, dar nu inseamna ca e si adevarat. Oricum, nu vreau sa comentez ce spune presedintele FRF. Nu imi pare rau ca nu am venit la nationala, acum sunt la o echipa mare, Dinamo Moscova”. In aprilie, „Nasu'” Sandu a afirmat intr-o conferinta de presa ca, atunci cand l-a numit pe Piturca in functie, i-a oferit lui Dan Petrescu un salariu de 400.000 de euro, dar acesta a refuzat: „Dan Petrescu a vrut un milion de euro. De ce ne ascundem? Eu am purtat discutii cu el, i-am zis ca pot sa-i ofer doar 400.000 de euro, iar el mi-a spus «domnul presedinte, eu am un milion aici, dati-mi si mie macar 800.000». Pai, nu pot sa-i dau 800.000 ca nu am de unde!”.
In alta ordine de idei, Petrescu sustine ca Liga 1 ramane fara echipele de traditie pentru ca in fotbal sunt prea multe probleme si oamenii de afaceri prefera sa investeasca in alte domenii: „E pacat ca au disparut Craiova, Timisoara, acum Rapid. Nici Dinamo nu era prea bine, noroc ca a venit domnul Negoita. Oamenii nu mai vin sa bage bani in fotbal pentru ca sunt prea multe probleme si atunci prefera sa faca altceva. Fotbalul trebuie mereu respectat, cei care baga bani trebuie apreciati, dar la noi nu se intampla asa ceva”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger