AcasăSPORTDan Petrescu, la un pas de Zenit St. Petersburg

Dan Petrescu, la un pas de Zenit St. Petersburg

Dan Petrescu, antrenorul formatiei Dinamo Moscova, nu mai este dispus sa astepta decizia sefilor in privinta bugetului pentru sezonul viitor si este gata sa accepte oferta vietii.

Conform presei ruse, Dan Petrescu a negociat preluarea vicecampioanei Zenit St. Petersburg si este gata sa preia a treia echipa din Rusia.

Zenit a pierdut titlul la limita in fata celor de la TSKA Moscova, iar oficialii clubului sunt nemultumiti de prestatia lui Luciano Spalletti, in conditiile in care Zenit a cheltuit masiv pe piata transferurilor, la echipa fiind adusi Defour sau Hulk.

Cei de la Zenit pregatesc despartirea de Spalletti, iar abia apoi va fi numit in functie Dan Petrescu, tehnician care ar urma sa castige in jur de 4 milioane de euro pe sezon. Conform ziare.com, antrenorul roman are un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon la Dinamo Moscova.

Zenit ar fi a treia echipa condusa de Dan Petrescu in Rusia, dupa Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova. Zenit este calificata in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

author avatar
Cristi Ionita
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger