AcasăSPORTDan Petrescu, favorit sa preia pe Nottingham Forest

Dan Petrescu, favorit sa preia pe Nottingham Forest

Dan Petrescu abia asteapta sa debuteze in Anglia

In prezent pe banca chinezilor de la Jiangsu Suning, Dan Petrescu are sansa sa revina in fotbalul european. Si nu oriunde, ci Anglia, considerata a doua patrie a „Bursucului”.

Dan Petrescu abia asteapta sa debuteze in Anglia

Chiar daca se afla pe primul loc in China, Petrescu poate parasi in orice moment pe Jiangsu Suning in cazul in care primeste o oferta „de nerefuzat”. Iar cand numele Nottingham Forest iese pe interval, atunci se intruneste conditia mai sus mentionata.
Fosta dubla castigatoare a Cupei Campionilor Europeni tocmai l-a concediat pe Dougie Freedman, iar publicatia locala „Here Is The City” scrie ca romanul este favorit sa-i preia pe „padurari”: „Nottingham Forest ar putea sa mearga pe mana unui antrenor strain, iar romanul Petrescu e una din cele mai intrigante variante oferite de casele de pariuri. Fostul fundas stanga de la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford City si Southampton antreneaza in prezent in China, la Jiangsu Suning, dar are o cota buna ca sa o preia pe Forest, in ceea ce ar reprezenta o numire fascinanta”. In weekend, Nottingham a pierdut cu Sheffield Wednesday, scor 0-3, infrangere fatala pentru managerul Dougie Freedman. Dupa 37 de etape, legendara gruparea britanica ocupa locul 14 in Championship, cu 45 de puncte, la mare distanta de pozitiile care ar asigura macar prezenta in barajul de promovare in Premier League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger