AcasăSPORTDan Petrescu este erou in Rusia! Dinamo Moscova este aproape de podium!

Dan Petrescu este erou in Rusia! Dinamo Moscova este aproape de podium!

Dan Petrescu a facut adevarate minuni la carma echipei Dinamo Moscova, formatie pe care a preluat-o de la 0 si a dus-o pe un loc de Europa League, desi a avut conditii modeste fata de Spartak Moscova, Lokomotiv Moscova sau Rubin Kazan.

Duminica, in etapa a 27-a din campionatul Rusiei, Dinamo Moscova si-a trecut in cont o noua victorie, 2-1 pe terenul celor de la Samara.

Dzsudzsak a deschis scorul rapid si a creat reusita lui Solomatin din debutul reprizei secunde. Taranov a redus din diferenta pentru gazde, contrar cursului jocului, Dinamo ratand alte 3-4 ocazii importante in finalul intalnirii.

De altfel, Dinamo a dominat tactic evident meciul, elevii lui Dan Petrescu creand pericol la aproape fiecare contraatac.

In urma acestui succes, Dinamo Moscova a urcat pe locul 4 in clasament, la patru puncte de Anji Makhachkala, ocupanta ultimei trepte a podiumului. Cu trei etape inainte de finalul campionatului, trupa lui Dan Petrescu mai are de transpirat pentru a-si asigura locul de Europa League. Dinamo Moscova are 46 de puncte si este urmata de un grup compact de trei echipe care au cate 44 de puncte: Spartak Moscova, Rubin Kazan si Kuban Krasnodar.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger