AcasăSPORTDan Petrescu e istorie la Dinamo Moscova

Dan Petrescu e istorie la Dinamo Moscova

A preluat echipa de la 0 si a dus-o aproape de varful ierarhiei, dar in 270 de minute Dan Petrescu si-a vazut spulberat visul de o antrena pe Dinamo Moscova intr-un nou sezon de Europa League.

Tehnicianul roman a facut adevarate minuni la carma moscovitilor, dar ultimele trei meciuri din campionat l-au costat scump.

Dupa 1-1 cu FC Krasnodar si 0-1 la Alania Vladikavkaz, Dinamo Moscova a facut doar 0-0 acasa cu Volga Nijni Novgorod, duminica, si a terminat campionatul pe locul 7, la doua puncte de o calificare istorica in Europa League.

Dinamo Moscova a pierdut sapte puncte in ultimele trei etape, impotriva unor echipe din subsolul clasamentului. Cu aceste puncte, trupa lui Dan Petrescu ar fi terminat sezonul pe locul 3 si ar fi obtinut calificarea directa in grupele Europa League.

Ratarea Europei face aproape imposibila continuarea colaborarii dintre cele doua parti. Oficialii lui Dinamo Moscova nu pot pune la bataie bani seriosi pentru achizitii, iar Dan Petrescu are oferte mult mai avantajoase inclusiv de la Anji Makhachkala.

In aceste conditii, nu trebuie sa ne mire ca jurnalistii rusi dau ca sigura plecarea lui Dan Petrescu.

author avatar
Cristi Ionita
822 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger