AcasăSPORTDan Petrescu: „Fanii sa aleaga selectionerul”

Dan Petrescu: „Fanii sa aleaga selectionerul”

Dan Petrescu este cu ochii pe postul de selectioner

In prezent la echipa chineza Jiangsu Sainty, fostul international Dan Petrescu trage cu ochiul si la ce se intampla in fotbalul romanesc, o data cu schimbarile produse la varf.

Dan Petrescu este cu ochii pe postul de selectioner

Si, cum actualul selectioner Anghel Iordanescu va mai sta pe banca doar pana in iulie, cand se termina Campionatul European din Franta, nu-i de mirare ca interesul „Bursucului” este direct proportional cu aceasta informatie.
Intrebat daca il tenteaza postul de antrenor al echipei nationale, Dan Petrescu a dat dovada de integritate, insa nu s-a ferit sa vina cu o propunere extrem de …interesanta? „Eu nu ma voi autopropune la echipa nationala, sa fie clar! Poate altii o fac, dar eu, nu! Parerea mea este ca selectionerul nu ar trebui ales doar de Federatie, ci si antrenorii din tara, dar si fanii sa aiba un cuvant de spus”. Pe de alta parte, Petrescu admite ca a fi selectioner este visul oricarui tehnician: „Ce antrenor nu vrea sa pregateasca echipa nationala?! Eu am avut o propunere pe cand eram la o echipa si aveam un contract foarte bun. Nu poti sa te duci cand vrei tu, dar la un moment dat iti doresti acest lucru”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger