AcasăSPORTDacian Varga si Vasile Siman s-au batut in curtea Federatiei!

Dacian Varga si Vasile Siman s-au batut in curtea Federatiei!

Vasile Siman, un patron tot mai contestat

Venit la sediul Federatiei Romane de Fotbal, acolo unde s-a judecat memoriul sau prin care solicita sa fie declarat jucator liber de contract, Dacian Varga s-a intalnit cu patronul Sportului Studentesc, intre cei doi iscandu-se o bataie ca-n filme.

Vasile Siman, un patron tot mai contestat
In urma cu cativa ani, Dacian Varga era o prezenta constanta in echipa nationala

Aflat in conflict deschis cu finantatorul „studentilor”, Dacian Varga (28 de ani) si-a iesit din fire in momentul in care l-a intalnit pe Vasile Siman. Incidentul a fost povestit chiar de jucator: „Eu m-am bucurat ca sunt liber de contract, dar, cand colo, astazi (n.n. – ieri) am primit vestea ca am semnat un nou contract cu Sportul Studentesc. M-am trezit asa, din senin, cu un nou contract! Este inregistrat cum ca eu am semnat cu Sportul incepand cu data de 30.07.2013. Culmea tupeului, a obrazniciei si a golaniei! Este vorba despre un contract pe un an de zile. Pentru ca este criza, cica eu as fi acceptat un salariu de 4000 de euro pe lunp, desi pana atunci aveam 5.000 de euro. Merg la politie sa fac plangere penala. Pe fiecare pagina este o alta semnatura si sunt 10 pagini. Nu pot sta asa. Cine poate sa creada ca, dupa ce ne-am mascarit la televiziuni, eu as fi putut vreodata sa semnez un nou contract cu Sportul? Cand m-a vazut la Federatie, Siman a ras la mine si mi-a zis ca m-a rezolvat iar. Dupa asta, m-a invitat la bataie. Ne-am luat la harta, el mi-a rupt tricoul si hainele de pe mine”. La randul lui, Vasile Siman neaga conflictul cu fotbalistul: „Nu s-a intamplat nimic, din punctul meu de vedere. Nu e nimic adevarat”.

Nu este pentru prima data cand cei doi au un conflict, Siman si Varga luandu-se la harta si-n primavara, pe stadionul din Colentina, la un meci Sportul – Farul, 0-3 la masa verde pentru neprezentarea echipei din Regie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
748 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger