AcasăSPORTDaca pierde cu Bute, FROCH SE LASA DE BOX!

Daca pierde cu Bute, FROCH SE LASA DE BOX!

Froch face box de 26 de ani, iar din 2002 lupta la profesionisti

Carl “Cobra” Froch, adversarul lui Lucian Bute din 26 mai, de la Nottingham, a recunoscut ca rutina dinaintea meciurilor si loviturile incasate l-au facut sa se gandeasca la retragere. Aceasta poate veni daca duelul cu Mister KO va fi pierdut.

Froch face box de 26 de ani, iar din 2002 lupta la profesionisti

Intre doua antrenamente intense desfasurate la Nottingham, orasul sau natal, Carl Froch prefera sa comunice adesea cu fanii sai de pe retelele de socializare. Cu ocazia unei astfel de discutii, britanicul a recunoscut ca ritualul dinaintea unui meci profesionist a devenit plictisitor si ca 2012 ar putea fi ultimul an in care sa-l mai vedem in actiune. Retragerea lui Carl Froch ar putea veni chiar in urma meciului cu Lucian Bute, de la Nottingham, disputa in care englezul viseaza sa puna mana pe centura de campion IBF la supermijlocie. “Cobra” este constient ca o infrangere suferita in fata romanului, pe teren propriu, i-ar inchide multe usi si l-ar exclude practic din lupta pentru o alta centura. In 10 ani de box profesionist, Froch a adunat 28 de victorii si doua infrangeri, britanicul fiind de doua ori campion mondial la supermijlocie, in versiunea WBC. Froch este incurajat de promotorul sau, Eddie Hearn, care precizeaza ca britanicul nu are cum sa piarda la Nottingham. “Cobra” a castigat toate cele 13 meciuri disputate in “Capital FM Arena”, Dirrell si Pascal fiind doar doua dintre victimele faimoase care si-au plecat capul in fata lui Froch la Nottingham. De asemenea, Eddie Hearn a anuntat ca duelul “Froch – Bute” este cel mai important eveniment sportiv pe care l-a organizat vreodata si ca fanii boxului vor afla, pana pe 15 aprilie, cardul complet al galei.

Ai Se Eu Te Pego: englezul, cu gandul la Rachaela lui

Rachael este o “bunaciune” in orice conditii

In incercarea de a se pune la punct cu conditia fizica pentru meciul cu Bute, britanicul a primit interzis la sex pana pe 26 mai. Carl stie ca Rachael, frumoasa lui logodnica, va avea grija sa-i aline ranile dupa meciul de la Nottingham. Adversarul lui Bute abordeaza cu forte proaspete antrenamentele dificile, dupa ce face o scurta trecere in revista, pentru incurajare, a pictorialelor hot realizate de bomba lui sexy. In schimb, daca Lucian se relaxeaza la pescuit, Froch a recunoscut ca adora sa gateasca si sa se uite la filme.

author avatar
Cristi Ionita
558 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger