AcasăSPORTDa-o-n Moti ei de Liga a Campionilor!

Da-o-n Moti ei de Liga a Campionilor!

Paradele lui Moți au fost decisive

Campania Stelei in editia 2014/ 2015 a Ligii Campionilor s-a dus pe Rapa, cu o eliminare din faza play-off-ului. In returul cu Ludogoret, disputat la Sofia, un roman, Cosmin Moti, a spulberat de unul singur sperantele si visurile „ros-albastrilor”.

Paradele lui Moți au fost decisive

Opt ani la rand am avut o reprezentanta in grupele Ligii Campionilor, traditie stopata miercuri seara, in capitala Bulgariei, prin eliminarea Stelei din faza play-off-ului. Ludogoret s-a calificat nu neaparat fiindca a fost mai buna, ci pentru ca l-a avut in lot pe Cosmin Moti, poate mai bulgar dintre toti bulgarii prezenti pe „Vasil Levski”, din Sofia! Dorinta ex-dinamovistului de a bate Steaua a fost atat de mare incat, in momentul eliminarii lui Stoyanov, s-a repezit sa imbrace tricoul de portar, nu cumva sa-i rapeasca altcineva sansa. Iar la penalty-uri, a cerut sa execute primul (gol), dupa care s-a asezat intre buturi decis sa intre in istoria fotbalului. Si a intrat, cu doua lovituri aparate, la Parvulescu si Rapa!

Cosmin Moti a avut dueluri pe viața si pe moarte cu adversarii stelisti

„Moti va avea o prima speciala. Dupa cum se stie, ne vom construi un stadion nou la Razgrad. Ei bine, una dintre tribune va primi numele sau!”, a anuntat Kiril Domuschiev, patronul lui Ludogoret, la finalul partidei. In plus, internationalul roman va beneficia si de prima de calificare in grupele UCL, in valoare de 120.000 de euro.

Pusi de galerie sa stea in genunchi

Galca si-a pus mana in cap după ultima faza

Finalul meciului i-a gasit pe stelisti adunati in fata galeriei care le cerea socoteala jucatorilor pentru rusinea indurata la penalty-uri. Paul Parvulescu le-a aruncat fanilor tricoul, insa acestia l-au calcat in picioare si i l-au azvarlit inapoi. La un moment dat, galeria a cerut ca toti fotbalistii sa se aseze in genunchi, gest refuzat de fobalisti.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger