AcasăSPORTCurva lui Ribery a ajuns creatoare de lenjerie intima

Curva lui Ribery a ajuns creatoare de lenjerie intima

Zahia a ajuns sa semene cu o papusa gonflabila (SURSA FOTO: Hepta)

Scandalul porno in care au fost implicati internationalii francezi Ribery, Benzema si Govou i-a adus faima Zahiei Dehar, iar aceasta vrea, acum, sa profite din plin de pe urma reclamei capatate.

Zahia a ajuns sa semene cu o papusa gonflabila (FOTO: Hepta)

Zahia Dehar a fost intre 2008 si 2010 prostituata favorita a echipei nationale de fotbal a Frantei. Rand pe rand (sau, deodata!), la serviciile sale au apelat Franck Ribery, Karim Benzema si/ sau Sidney Govou, ulterior aflandu-se ca primii doi faceau sex cu apetisanta blonda inca de cand Zahia avea 15 ani!

Colectia Zahiei a facut senzatie la Paris ( FOTO: Hepta)

Acuzati de pedofilie, Ribery si Benzema au scapat de inchisoare doar dupa ce avocatii i-au convins pe magistrati ca, de fapt, clientii lor sunt victime, Zahia Dehar dandu-se drept majora atunci cand se intalnea cu fotbalistii.

O data incheiat scandalul, Zahia si-a vazut pe mai departe de viata personala, anturajul aducand-o in preajma reputatului Karl Lagerfeld, care a luat-o sub aripa sa protectoare si a transformat-o pe tanara de numai 21 de ani intr-o creatoare de moda apreciata in Occident. Dupa ce si-a lansat, in 2011, propria linie de lenjerie intima, fosta „curva” a lui Ribery spera acum sa dea lovitura si cu ultima sa colectie de haine haute-coutoure.

author avatar
Cristi Ionita
560 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger