AcasăSPORTCurtea Suprema ii da valiza inapoi lui Becali

Curtea Suprema ii da valiza inapoi lui Becali

Judecatorii Curtii Supreme de Justitie l-au considerat nevinovat pe patronul Stelei in dosarul „Valiza”. Mai mult, europarlamentarul isi va primi inapoi si suma de 1,7 milioane de euro aflata sub sechestru.

Patronul Stelei spune ca l-a invins pe satan

Cu doua voturi pentru si unul impotriva, judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis achitarea lui Gigi Becali, Teia Sponte si Victor Piturca in dosarul „Valiza”, apreciind ca lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii de coruptie.

In plus, judecatorii au luat masura ridicarii sechestrului asigurator pus pe suma de 1,7 milioane de euro, astfel ca Gigi Becali isi va putea recupera banii. Procurorii anticoruptie pot contesta decizia la completul de cinci judecatori ai instantei supreme. Tot ieri, Gigi Becali a iesit victorios si in lupta cu MApN, Tribunalul Bucuresti stabilind ca latifundiarul din Pipera a intrat in mod legal in posesia patrimoniului clubului Steaua, a marcii si a numelui. Si aici, decizia instantei nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger