AcasăSPORTCupa Romaniei: Steaua a invins Dinamo si merge in play-off Europa League

Cupa Romaniei: Steaua a invins Dinamo si merge in play-off Europa League

steaua-dinamo-finala-cupa-romaniei-foto-stelisti.gsp.ro

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana la fotbal, dupa ce a invins in finala pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1 (1-1), miercuri, pe Stadionul Tineretului din Brasov. Pentru stelisti este al 21-lea trofeu pe care il castiga in aceasta competitie.

steaua-dinamo-finala-cupa-romaniei-foto-stelisti.gsp.roNicolae Dica (24) a deschis scorul pentru Steaua, din lovitura libera, dinamovistii au egalat prin Gabriel Torje (33), tot din lovitura libera, golul victoriei Stelei fiind de fapt un autogol al lui Stefan Barboianu (50).

Declaratii de dupa meci

„Chiar daca am depasit limita cu bucuria mea, nu am putut sa ma abtin sa exult, pentru ca aceasta este prima finala de Cupa pe care o castig in atatia ani de cariera. Ma bucur si pentru ca am castigat impotriva unor arbitri ca Avram si ca Nagy, care nu au sanctionat intrari de K1 si m-au eliminat pentru ca m-am dus sa linistesc spiritele in tribuna. Dinamovistii trebuie sa plateasca, pentru ca e inadmisibil ca Torje sa ne provoace dupa gol. Ii pupam si ii asteptam in sezonul viitor, pana atunci jucam Supercupa cu Galati. Anul asta le-am fost net superiori, chiar si cu Sorin Cirtu pe banca in Ghencea”, a spus Mihai Stoica la Sport.ro.

„Sunt suparat, dezamagit, nu pot spune ca am primit o lectie, a fost ghinion, ghinion foarte, foarte mare. Am avut penalti in minutul 90+5, dar ne-am dat autogol”,  a declarat Cristi Borcea.

„Mi-a fost teama de setea Stelei de revansa, mai ales ca i-am batut de doua ori cu sansa. S-a schimbat tot programul nostru in acest final de sezon, trebuie sa uitam acest an nereusit (…) Daca proiectul va fi ca lumea pentru anul viitor, atunci ar fi ideal sa mai raman. O echipa de romani as vrea sa fac, sa ramana Alexe”, a afirmat Ioan Andone.

„Am avut bucurii mai mari, cum a fost Liga Campionilor. Olaroiu a fost tot ce aveam nevoie. Intrebati-l pe el daca va ramane, poate il conving jucatorii. De Dica nu stiu daca ramane, tot Olaroiu decide. I-am propus sa fie antrenor-secund jucator, dar el vrea doar jucator. Vreau altceva la Steaua, sa castigam cu 4-5 la 0. Voiam sa batem acum pentru ca zicea Cristi Borcea ca il bate pe Nasu’. Uite ca l-am batut cand era mai important, ca sa meraga trei tururi preliminare si i-am mai luat si Cupa. Am avut un meci greu azi, mai ales ca am jucat impotriva a 12 jucatori. Cel mai bun de la ei a fost Avram. Pacat de el. Ori are ceva reminiscente de la tatal lui, ori nu are valoare de astfel de meciuri. Nu rezista la presiune, era galben la fata de la inceput, nu stia cum sa ajute Dinamo” , a spus Gigi Becali.

323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger