AcasăSPORTCum vrea sa resusciteze Guardiola marele Milan

Cum vrea sa resusciteze Guardiola marele Milan

Guardiola vrea sa arate ca poate face echipa de top cu investitii mici

Presa italiana sustine ca fostul antrenor de la FC Barcelona i-a transmis deja lui Silvio Berlusconi ce planuri are cu Ac Milan din sezonul viitor, cand catalanul va prelua gruparea din Serie A.

Guardiola vrea sa arate ca poate face echipa de top cu investitii mici

Omul care a construit celebrul tiki-taka al catalanilor vrea sa arate ca poate face acest lucru si la AC Milan. Desi si-a luat un an de concediu, Guardiola a negociat cu gruparea italiana un contract pe 4 sezoane, care i-ar baga in buzunar aproximativ 30 de milioane de euro.

Pep doreste jucatori tineri si, de aceea, se va renunta la marea majoritate a lotului actual. Se vor mentine la echipa junii De Sciglio, El Shaarawy, Gabriel sau Pato, care sunt pe placul viitorului antrenor, dar si Montolivo, care s-ar plia la acel 4-3-3 pe care il doreste tehnicianul spaniol. Guardiola a creionat si un plan de achizitii, cu Olinga (Malaga) in capul listei, atacantul de 16 ani fiind favoritul fostului rival al lui Mourinho. Un alt jucator de pe aceasta lista este Yanga-Mbiwa, fundasul central la Montpellier, un international francez care ar fi semnat deja un precontract cu AC Milan. Tot ca fundas central este dorit si brazilianul lui Vasco da Gama, Dede (24 de ani). Alte tine: germanul Mats Hummels (24 de ani – Borussia Dortmund), olandezul Kevin Strootman (23 de ani – PSV), spaniolul Pedro Obiang (19 ani – Sampdoria). Lista completa de achizitii nu depaseste 60 de milioane de euro si a fost aprobata de Silvio Berlusconi.

author avatar
Sebastian Stan
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger