AcasăSPORTCum vede lucrurile Sorana Cirstea: "Romania nu sta in Simona, avem destule...

Cum vede lucrurile Sorana Cirstea: „Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare!”

Cu o franchete ce nu a trecut neobservata, Sorana Cirstea a pus accent pe faptul ca Romania are, la momentul de fata, mai multe jucatoare valoroase, lucru certificat de locurile pe care le ocupa in clasamentul mondial. Aspect care, din cate a lasat sa se inteleaga sportiva aflata pe locul 38 WTA ar trebui sa se vada si in week-end, la Fed Cup, chiar Simona Halep nu va evolua contra Canadei.

Sorana va juca la Fed Cup, in timp ce Simona va fi in Sala Polivalenta din Cluj doar ca suporter al colegelor sale

Pana sa plece catre Cluj, Cirstea a adus in discutie, la aeroport, faptul ca „Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa care (sic!) o avem”, Sorana adaugand ca nu crede ca in istoria tenisului autohton au fost „atatea fete in prima suta si de o valoare atat de buna”.

E de mentionat ca Simona a anuntat oficial, marti, ca nu va juca la Fed Cup si ca va merge la Cluj, insa doar ca spectator si sustinator al jucatoarelor romance. Dar si faptul ca din echipa pregatita de capitanul-nejucator Segarceanu mai fac parte, pe langa Sorana Cirstea, si Irina Begu, Raluca Olaru, dar si Ana Bogdan.

sursa foto: facebook.com/romaniafedcup

author avatar
Cristina Stefan
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger