AcasăSPORTCum pregateste Venus startul turneului Austrlian Open: poze cu serpi si crocodili

Cum pregateste Venus startul turneului Austrlian Open: poze cu serpi si crocodili

nAmericanca s-a pozat cu un sarpe veninos

Aflata deja la Melbourne, unde luni incepe a 101-a editie a Australian Open, Venus Williams a profitat din plin de timpul liber avut intre doua antrenamente si a pozat pentru un pictorial care are ca scop salvarea animalelor aflate pe cale de disparitie.

nAmericanca s-a pozat cu un sarpe veninos

In colaborare cu o fundatie australiana, Venus s-a pozat in compania unor ursi koala sau a unor canguri, dar si purtand in brate crocodili sau serpi veninosi. Impresionata de suferinta prin care trec anumite specii de animale din Australia, sportiva americana a promis ca va dona cate 1.000 de dolari pentru fiecare game obtinut la Australian Open, turneu pe care Venus Williams l-a castigat de cinci ori, dar numai la dublu feminin sau dublu mixt.

Venus a luat crocodilul in brate fara emotii

In alta ordine de idei, organizatorii au anuntat ca se asteapta ca primul turneu de Grand Slam al anului sa nu fie afectat de valul de caldura care a provocat numeroase incendii de vegetatie in ultimele zile. In anumite regiuni, precum Tasmania sau Noua Galie de Sud, s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi din istorie.

Andreea Mitu, revelatia calificarilor

Andreea Mitu

Jucatoarele de tenis din Romania sunt deja la putere in complexul sportiv Melbourne Park, unde se disputa meciurile de la Australian Open. Daca Sorana Cirstea, Simona Halep, Monica Niculescu sau Irina Begu inca asteapta sa intre in focuri, Andreea Mitu (21 de ani, locul 209 mondial) a obtinut cea mai spectaculoasa victorie din primul tur al calificarilor. Bucuresteanca a zdrobit-o, scor 6-0, 6-0, pe australianca Sally Peers si urmeaza sa o infrunte pe portugheza Michelle Larcher de Brito, sportiva cu cel mai strident tipat pe terenul de tenis. In schimb, Raluca Olaru a fost eliminata ieri, dupa ce a pierdut, cu 2-6, 3-6, disputa impotriva Corinnei Dentoni (Italia).

author avatar
Cristi Ionita
886 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger