AcasăSPORTCum i-a salvat Borcea pe dinamovisti de la umilinta suprema

Cum i-a salvat Borcea pe dinamovisti de la umilinta suprema

Stelistii voiau sa primeasca medaliile de campioni inaintea derby-ului. Ideea i-a apartinut lui Mihai Stoica, insa fostul presedinte executiv din Stefan cel Mare, Cristi Borcea, l-a convins pe Gigi Becali, nasul sau de cununie, sa nu marseze la initiativa managerului.

Cristi Borcea l-a convins pe Gigi Becali sa renunte la arogante in derby-ul Dinamo - Steaua
Borcea si Becali

Castigatori ai titlului dupa o pauza de 7 ani, stelistii aproape ca nu mai stiu cum sa se bucure pentru performanta realizata de trupa lui Laurentiu Reghecampf. Una dintre propunerile managerului Mihai Stoica viza inmanarea medaliilor de campionilor chiar pe „Arena Nationala”, in fata suporterilor dinamovisti, la derby-ul de vineri seara. Aroganta pregatita rivalilor de MM n-a fost gustata, insa, si de patronul Gigi Becali.

Din cate se pare, latifundiarul din Pipera i s-ar fi confesat finului Cristi Borcea despre planul subalternului sau, iar fostul presedinte executiv din Stefan cel Mare a stiut cum sa-l convinga pe deputat ca un asemenea demers i-ar aduce mai degraba deservicii, in special in planul imaginii publice. Ieri, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvaluit ca premierea stelistilor va avea loc abia la finalul sezonului: „Din cate am inteles de la ei, vor sa le dam medaliile de campioni la meciul cu FC Brasov, din ultima etapa, programata pe 29 mai. In ceea ce priveste derby-ul Dinamo – Steaua, sper sa se joace intr-o atmosfera de fair-play, doar acesta este adevaratul derby al Capitalei”.

Borcea: „Nu mi-e dor de fotbal, e bine rau la Miami!”

Cristi Borcea este decis sa ramana la statutul de simplu sustinator al echipei Dinamo. Chiar daca s-a vorbit despre o eventuala revenire in actionariatul clubului, Borcea nu se gandeste sa faca acest pas: „Nu mi-e dor de fotbal, la ce vad si la ce probleme sunt, nu, nu imi este dor! Dinamo merge foarte bine dupa plecarea mea. Sunt mult mai linistit departe de fotbal, e bine rau la Miami!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger