AcasăRecomandariCum a salvat primarul Savin nunta Alinei Dumitru

Cum a salvat primarul Savin nunta Alinei Dumitru

Campioana olimpica la judo la editia din 2008 a Jocurilor organizate de Beijing, sportiva Alina Dumitru a avut parte de o nunta de vis in statiunea Busteni.

Ca sa ajunga la timp la eveniment, Alina Dumitru a avut nevoie de un antemergator, caz urgent rezolvat de Emanoil Savin, primarul celei mai atragatoare statiuni de pe Valea Prahovei. Acesta a trimis o masina a Politiei sa fluidizeze traficul aglomerat de pe DN1, pentru ca Alina si sotul ei, Ciprian Samarghitan, sa ajunga la timp la cununia civila, oficiata, evident, chiar de edilul din Busteni.

Alina Dumitru, alaturi de cei dragi la cea mai importanta zi din viata ei

Pentru proaspetii casatoriti, ziua a fost, totusi, una perfecta din toate punctele de vedere. Construit in 1910, Castelul Cantacuzino din Busteni a gazduit si petrecerea de nunta, una de vis, tinuta pe o vreme superba si intr-un peisaj montan rapitor. Invitat de onoare sosit tocmai din Canada, Lucian Bute a profitat de ocazie pentru a le promite prietenilor intalniti la Busteni o revenire grabnica in ringul de box. Mari absenti de la acest eveniment, Simona Halep si Ilie Nastase le-au trimis cadouri personalizate mirilor: mingi de tenis uriase cu autograful lor.
Alina Dumitru nu a ales intamplator Busteniul drept gazda a cununiei sale civile, ea fiind din 2014 cetatean de onoare al statiunii, alaturi de alte personalitati din lumea sportului, cum ar fi Lucian Bute, Ilie Nastase, Adrian Mutu, Ana Maria Branza si Simona Halep.

[nggallery id=521].

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.010 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger