AcasăSPORTCum a pierdut Arpad Paszkany un milion de euro din orgoliu

Cum a pierdut Arpad Paszkany un milion de euro din orgoliu

Paszkany si Muresan realizeaza ca au pierdut o suma importanta

In urma cu ceva vreme, patronul CFR-ului afirma ca nu-l intereseaza sa-si duca echipa pe „Cluj Arena” pentru meciurile din UCL. Ieri, presedintele Muresan a anuntat ca ar fi vrut sa infrunte echipele din grupa pe cocheta arena a rivalei „U”, dar cererea de licentiere adresata UEFA a fost facuta prea tarziu.

Paszkany si Muresan realizeaza ca au pierdut o suma importanta

Arpad Paszkany, omul care se recomanda a fi un bun manager si un priceput om de fotbal, a “comis-o” strasnic. Din pricina orgoliului sau, clubul a ajuns sa fie vaduvit de suma de 1 milion de euro. In urma cu o luna, pana sa vada adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor, Paszkany s-a batut cu pumnul in piept ca nu vrea sa joace pe „Cluj Arena”. In consecinta, CFR nu a demarat procesul de licentiere al stadionului rivalei „U” pentru meciurile din Champions League. Nici dupa ce a aflat ca FC Basel este adversarul spre grupele celei mai importante competitii intercluburi, ardelenii nu s-au sinchisit sa ceara aprobare de la UEFA. Abia in momentul in care campionii au realizat ca reteta financiara, intr-o grupa cu Manchester United, Galatasaray si Sporting Braga, va fi una de succes, Iuliu Muresan a depus dosarul la UEFA.

Pe "Cluj Arena", incasarile ar fi fost duble fata de stadionul din "Gruia"

“E adevarat ca am vrut sa jucam pe Cluj Arena, dar nu ni s-a permis. Ni s-a spus ca timpul nu este suficient pentru a realiza procesul de licentiere”, spune presedintele CFR Cluj. Clubul din Gruia a vandut toate cele 16.500 de pachete scoase la vanzare, incasand 1.100.000 de euro. Daca s-ar fi optat pentru arena celor de la “U” Cluj, care are o capacitate aproape dubla, reteta financiara ar fi sporit cu un milion.

author avatar
Sebastian Stan
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger