AcasăSPORTCu Barcelona - la Bucuresti, cu Porto - la Piatra Neamt!

Cu Barcelona – la Bucuresti, cu Porto – la Piatra Neamt!

Directorul clubului galatean si-a facut, deja, calculele pentru meciurile din toamna si spera la o reteta financiara de cateva milioane de euro numai din vanzarea biletelor.

In toiul negocierilor cu Dorinel Munteanu, Marius Stan si-a facut timp sa arunce un ochi si asupra problemei stadionului pe care va juca Otelul in grupele UCL. Chiar daca echipa sa este considerata „Cenusareasa” competitiei, oficialul galatean vrea sa transforme tocmai acest statut intr-un avantaj. Unul de ordin financiar, evident! Astfel, daca Otelul va avea in grupa una dintre favoritele FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan sau Man.United, atunci va disputa partidele considerate pe teren propriu la Bucuresti, pe viitorul stadion „National Arena”; in eventualitatea in care sortii vor scoate in cale adversari precum FC Porto, Lyon sau Sahtior, Otelul va inchiria cocheta arena „Ceahlaul” din Piatra Neamt. In ambele variante, Stan spera sa obtina o reteta financiara de minimum doua milioane de euro numai din vanzarea biletelor si din marketing.

Sansele ca orasul Galati sa gazduiasca confruntarile Otelului sunt minime, autoritatile locale nedispunand de fondurile necesare modernizarii in regim de urgenta a stadionului „Dunarea”, cel pe care s-a disputat legendara intalnire cu Juventus Torino, din ’88.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger