AcasăSPORTCu "Babicu'" la puscarie!

Cu „Babicu'” la puscarie!

Cristi Munteanu a jucat la sapte echipe in cariera

Cei doi fosti dinamovisti au fost condamnati, ieri, de Tribunalul Bucuresti la pedepse de trei, respectiv cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul privind inselaciuni cu masini luate in leasing.

Cristi Munteanu a jucat la sapte echipe in cariera

Andrei Margaritescu, fotbalist liber de contract, a fost condamnat pentru tainuire, in timp ce Cristi Munteanu („vice” la Farul) se face vinovat de complicitate la tentativa de inselaciune.

Andrei Margaritescu

Alaturi de cei doi, in acest dosar a fost condamnat si medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, la sapte ani de inchisoare cu executare pentru tentativa la inselaciune cu consecinte deosebit de grave. „M-a pufnit si rasul cand am auzit decizia. Traim intr-o tara in care un baschetbalist este omorat in bataie, agresorul lui primeste cinci ani de inchisoare, iar eu, care am cumparat o masina, am dat 32.000 de euro pe ea, am parte de aceeasi sentinta! De ce primesc o pedeapsa la fel de mare ca violatorii, cand eu am cumparat o masina cu multi bani? In esenta, noi, adica eu si Margaritescu, «vinovatii», «complicii», «tainuitorii», am dat 60.000 de euro si ne-am ales cu …8 ani de inchisoare”, a comentat decizia Cristi Munteanu. Cum hotararea nu este definitiva, atat „Babicu'”, cat si „China” au anuntat ca vor face recurs la Curtea de Apel.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger