AcasăSPORTCSM Bucuresti, la doua seturi de trofeul Challenge Cup

CSM Bucuresti, la doua seturi de trofeul Challenge Cup

Fetele de la CSM, fericite dupa inca un meci mare facut de ele

Echipa CSM Bucuresti a castigat, miercuri seara, scor 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15), partida disputata pe teren propriu cu Trabzonspor Idman Ocagi (Turcia), in mansa tur a finalei Challenge Cup.

Fetele de la CSM, fericite dupa inca un meci mare facut de ele

Formatia pregatita de antrenorul italian Francois Salvagni a obtinut o victorie de 3 puncte, astfel ca mai are nevoie doar de doua seturi pentru a castiga trofeul, primul din istoria voleiului feminin romanesc. Cel mai important eveniment al voleiului feminin bucurestean din ultimii ani a fost mutat in mall-ul Sun Plaza, din cartierul bucurestean Berceni. Pentru ca asta sa se intample, a fost nevoie de o derogare din partea Federatiei Europene de Volei intrucat in capitala Romaniei nu a existat o alta sala de sport disponibila pentru un asemenea joc.

Fara arena sportiva si fara a avea bugetul formatiei turce, de aproximativ 4 milioane de euro pe an, CSM Bucuresti a reusit sa se impuna categoric. Roxana Bacsis a fost cea mai buna jucatoare a echipei noastre, cu 23 de puncte, sustinuta de bulgaroaica Maria Karakaseva (14 puncte) si de sarboaica Jasna Majstorovic, 11 puncte. De la oaspete s-au remarcat Sanja Malagurski (17 puncte) si Jelena Blagojevic (11 puncte). Bulgaroaica Kremena Kamenova, fosta jucatoare la CSM, a reusit 9 puncte pentru Trabzon.

Mansa retur se va disputa duminica, 3 aprilie, in Turcia, cu incepere de la ora 15:00.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger